Home » Velg et hotell i toppklasse neste gang du besøker Bergen

Velg et hotell i toppklasse neste gang du besøker Bergen

Hotell Admiral i BergenPlanlegger du å reise til Bergen i nærmeste fremtid? Hos et av byens mange flotte, moderne og sentralt plasserte hoteller kan du være sikker på at du får et komfortabelt opphold i spennende omgivelser.

Her er noen av de beste hotellene som Bergen har å by på.

First Hotel Marin

Hotellet er sentralt plassert på Bryggen, og ligger derfor i umiddelbar nærhet til Fløibanen, shoppingmuligheter og historisk arkitektur. First Hotel Marin passer like godt for forretningsreisende som for privatpersoner, og har lyse og romslige værelser som har utsikt over Bryggen og Fisketorget. Frokost og Wi-Fi er inkludert i prisen. Hotellet har også en egen restaurant og egne konferanselokaler, i tillegg til treningsrom og sauna.

Augustin Hotel

Augustin er Bergens eldste fullservicehotell som fremdeles er familiedrevet, og er en flott blanding av tradisjoner og moderne nyanser. Hotellet ligger sentralt ved havnen og byens shoppingstrøk. Noen rom har utsikt mot havnen. Samtlige rom kan vise til unike kunstverk fra norske samtidskunstnere. Akvariet, Fisketorget, Fløibanen og Bergen jernbanestasjon er alle innen gangavstand. Augustin har en egen Altona Vinbar med en rekke fiskespesialiteter på menyen. Hotellet har også egne kurs- og selskapslokaler, i tillegg til en egen 400 år gammel barkjeller.

Citybox Bergen

Et moderne og urbant økonomihotell med meget rimelige priser. Citybox er perfekt for turister, backpackere og andre som ønsker å bruke penger på andre ting enn på hotell. Rommene er enkle, stilrene og utstyrt med hva man faktisk behøver. Gjester får benytte gratis Wi-Fi. Hotellet ligger midt i Bergen sentrum, og bussholdeplasser og jernbanestasjonen er derfor innen  gangavstand. Frokost er ikke inkludert i prisen, men enkle frokostretter kan kjøpes fra en selvstendig drevet kafé som er plassert i lobbyen.    

Radisson Blu Hotel

Et av byens mest prestisjefylte hoteller. Radisson Blu ligger i hjertet av Bergen, like ved Byparken, og innen gangavstand til byens shoppingdistrikt, museer og attraksjoner. Hotellet har gratis Wi-Fi, flere møterom, konferanserom og en stor bankettsal. Det finnes også en egen spaavdeling med svømmebasseng, boblebad og badstue. Frokost og andre måltider serveres fra hotellets egen Ole Bull Restaurant. Radisson Blu passer meget godt for den som ønsker å bo ekstra komfortabelt under sitt opphold i Bergen.