Home » Litt anderledes gaver?

Litt anderledes gaver?

Noen ganger blir du tvunget til å tenke utenfor boksen når du skal kjøpe gaver. Hvordan løse det på best mulig måte? Kjøp gavekort på opplevelser!

Opplevelser gir deg minner du kan ha hele livet, og hva er vel en bedre gave enn det? I dagens samfunn er vi mer fokuserte på det å utvikle seg, det å stadig bli bedre og det å stadig utfordre seg selv. Så en opplevelsesgave er like mye en gave til sinn som til hjertet, alt etter hva du kjøper og hvem du kjøper det til.

Det finnes flere leverandører av gavekort på opplevelser og en av disse er youwish.no som skilter med alt fra gavekort på skikurs til fallskjermhopp og helikopterturer. Vi gir deg her noen alternativer du kan velge når du skal kjøpe gave til din kjære, eller noen du skulle ønske at ble det. Husk, det er snart Valentines day!

  1. En klassisk Spapakke til en eller to. Du får en grundig rens av og fuktbehandling av ansiktet.Så får du en behagelig massasje som virkelig får deg til å slappe av.
  2. Hva med en tur på et skikkelig show? Wallmans dinnershow er godt kjent for å gi deg en aften med god mat, drikke og ikke minst utsøkt underholdning.
  3. Hva med en tur på Oslofjorden parert med en lekker rekebuffét? På sommerhalvåret kan du oppleve solnedgangen over Oslofjorden, se mange spennende severdigheter og oppleve den flotte restaurerte seilskuta.
  4. Eller hva med et lite kurs i å lage tapas? Dette kan du bestille for to personer og det blir en opplevelse dere kan dele sammen. Du lærer å lage perfekt fingermat til festen og du lærer både de klassiske tapasrettene og dessert.
  5. Eller hva med å gi et gavekort på en bartender for en kveld? Skal du for eksempel feire samboerens 30-års dag kan dette gi et ekstra løft til festen.

Det er viktig å sette seg inn i betingelsene når du handler gavekort på opplevelser. I nettstedet som er nevnt her, har du gavekortet i hende innen 5 minutt, du har 14 dagers angrefrist, 365 dager byttefrist og 1 år til å benytte gavekortet.

Gave