Home » Gi en personlig og stilsikker gave

Gi en personlig og stilsikker gave

Alle kjenner den ene som har alt og som derfor ikke trenger noen gave til jul eller til bursdagen sin. Du har selvfølgelig veldig lyst til å gi den personen en gave likevel, ikke sant?

Hva med å gi noe morsomt, noe finurlig, noe unikt som man ikke finner noen andre steder? Da er nettbutikken http://www.getpersonal.no/ en kjempeflott gavebutikk på nettet hvor du finner massevis av unike gaver for den som har alt. Kanskje du er den som har alt og ikke trenger noen gaver? Hva med å gi deg selv noe spesielt?

Champagne

Getpersonal spesialiserer seg på små til middels store gjenstander av høy kvalitet. Tenk glass, tilbehør til klær, lommebøker, telefonetuier og andre snasne artikler som alle er perfekte som gaver til deg selv eller til mamma, pappa, kjæresten eller den ufordragelige svogeren. Her er noen av de flotte gavene du kan anskaffe på Getpersonal:

  • Champagnesabelen Laguiole la Roque: Om det ikke kommer frem i navnet, er dette en gave av ytterste ekslusivitet – selv for Getpersonals høye standarder. Dette er en nydelig pyntegjenstand som er perfekt for stuer eller biljardrom som fører en klassisk stil med kontinentale motiver. Den 28 centimeter lange klingen kommer i en flott trekiste som kan graveres med navn dersom det er ønskelig. Denne er en perfekt gave for den stilbevisste pappaen eller bestefaren. Getpersonal har også flere sabler i sin kolleksjon.
  • Lyslykter og oljelamper: Lys opp litt hjemme hos deg selv eller for noen andre ute i den kalde vinternatten med utvalget av lyslykter og oljelamper fra Getpersonal. Hva med den 31 centimeter høye lyslykten Dorre Krom, hvis glass også kan graveres? Dorre Krom er perfekt som utelys utenfor boligen din, eller som gravlykten du har på kirkegården for å hedre en kjær som er gått bort. Dorre Premium er en innendørs bioetanol-lampe som skaper lys og hygge i stuen. Denne er perfekt over peisen eller på kaffebordet på mørke vinterkvelder, og den går på miljøvennlig og lite antennelig bioetanol. I tillegg kan glasset graveres for å gi lampen enda mer særpreg.