Home » Magiske øyeblikk

Magiske øyeblikk

Kvinde, der streamer filmDu vet du elsker det, en kosekveld med god film i armkroken på din kjære. Men hvor er videobutikkene blitt av? 

Det blir stadig færre av de fysiske videobutikkene som vi besøkte når vi var små. Der man kunne leie gode filmer og gjerne ta med noe god fastfood og snacks hjem. I dag er det slik at vi kan gjøre det meste på nettet. Utenom å kjøpe snacks da, men det klarer vi vel få med oss i butikken?

Det finnes utrolig mange streamingtjenester på nettet og du kan for eksempel se film på film2home hvor de har nye og gamle filmer og et godt utvalg i sjangre. Noen ganger er det bare en tung man vil, og det er å hvile øynene på noe pent. Da spør vi, hva kan film2home tilby der?

  1. Magic Mike er jentefilmen over alle jentefilmer, som det nå kommer en nummer 2 av.
    Filmen handler om kjekkasen Mike som jobber som stripper. Filmen har kjente navn som Channing Tatum,Joe Manganiello, Alex Pettyfer og Matthew McConaughey. Den har ikke bare kjekkaser, men kjekkaser som kler av seg til låter som ”it’s raining men”.
  2.  Thor og Avengers filmene er også tilgjengelige, med Chris Hemsworth. Filmene tar oss inn i Marvel sin tegneserieverden og vi blir kjent med den norrøne guden Thor, hans bror Loke og de andre på Avengers teamet. Ingenting er som litt action fylt til randen av testosteron.
  3. Eller hva med Oceans Eleven triologien? George Clooney, Brad Pitt og Matt Damon, alle de største Hollywoodkjekkasene samlet på ett brett.

Det finnes tusen måter å se en film på. Men vi synes at en av de beste måtene er å streame akkurat den filmen du vil se, når du vil, på ulike plattformer i ekstremt god kvalitet helt uten bindingstider eller innviklede abonnementer.