Home » Shopping på nett 

Shopping på nett 

Det er helt utrolig hvor lettvint det har blitt å sitte hjemme i sin egen stue og bestille diverse varer hjem til seg selv. En trend som virkelig har tatt av, er å shoppe klær på nett. Det er kanskje en ulempe at det ikke er mulig å prøve plagget først, men de fleste klesbutikker på nett har gode returordninger. Det er som oftest mulig å se mange bilder av plagget før man velger å kjøpe det, og tidligere kunder vil også ha mulighet til å legge inn en kommentar om plagget.  

Ballkjoler på nett

Det er kanskje ikke så ofte man har behov for å ta på seg en ballkjole, men en sjelden gang er det utrolig flott å kunne ta på seg et helt originalt plagg. Det er enkelt å gå til de store kjedebutikkene og kjøpe en kjole som mange andre har fra før, men det vil ikke imponere like mye som en egen skreddersydd kjole. En nettbutikk som selger skreddersydde ballkjoler, er Sofia Moore. Når man går inn på sofiamoore.no, så vil man umiddelbart se at det ikke er en hvilken som helst butikk. Sofia Moore spesialiserer seg på skreddersydde kjoler, slik at de kan bidra til at man blir festens midtpunkt. Det er mulig å bestille ballkjoler, men også brudekjoler og brudepikekjoler.

Jente i ballkjole

Bestillingen

En bestilling på en skreddersydd kjole bør være så nøyaktig som mulig. Hos Sofia Moore kan man for eksempel gå inn og velge en kjole fra en av deres kolleksjoner. Denne kjolen vil være utgangspunktet for kjolen man får tilsendt i posten. Det neste steget er å bestemme fargen på kjolen. Fargene som er tilgjengelige, finner man på et oversiktlig sted på nettsiden. Deretter må man føre inn sine egne mål. Det er her det er viktig å ta nøyaktige mål, slik at kjolen sitter som støpt når den kommer frem. Det finnes en egen måleguide på siden, som kan brukes som en veiledning på hvordan det er lurt å ta målene.