Home » Netthandling for menn?

Netthandling for menn?

Kvinner blir stadig flinkere til å spare på sin skjønnhetspleie, blant annet med å handle på nett. Men visste du at menn også er rå på netthandel?

Norsk eHandels barometer startet i fjor en måling av netthandel i Norge og den viser at menn bruker mest penger på netthandel.  Totalt netthandlet nordmenn for 17.6 milliarder i 2013. Menn bruker gjennomsnittelig 22% mer per kjøp enn kvinner, og i snitt handler menn for 1170 kr per kjøp.

Den tjenesten som er mest populær å handle på nett er Reise og fritidsprodukter. Av produkter er det mest ”data, hjemmeelektronikk og hvitevarer” og ”klær, sko og accessories” som selger mest, sistnevnte med 18% av netthandelen.

Ebay

Hva kan man handle?

Med tanke på høye skatter og moms er det ikke rart at nordmenn velger å handle mye av produktene sine på nett, men mye av handelen foregår også i norske nettbutikker. Men hva kan man handle i norske nettbutikker og allikevel spare penger? Vi gir deg en oversikt, i tilfeldig rekkefølge.

  1. Briller og linser selges i stadig flere nettbutikker, deriblant Lensstore. Hvis man bestiller linser for lengre perioder, gjerne 6-9 måneder oppnår man stor rabatt om man handler linser på nett.
  2. Skjønnhetspleie selges i mange gode norske nettbutikker, også for menn! Blivakker.no er en pålass hvor du kan finne masse skjønnhetsprodukter til han, og det er ganskes fine priser.
  3. Klær, sko og accessories er jo en selvfølge at man kan handle billig på nett. Det kommer stadig nye butikker med godt utvalg til han og henne. Et eksempel her er Zalando. Sjekk også andre butikker som for eksempel Nelly og Ellos.
  4. Flere av de store møbelkjedene har laget seg nettbutikker, deriblant Ikea. Fordelen med det er jo at det blir lettere å få sin egen stil, selv om man bor på landsbygda med Aurora Borealis til eneste nabo.

Det er så utrolig godt utvalg i norske nettbutikker at mange faktisk velger å handle sine varer på nettet, alt i fra matvarer til leppestifter. Det finnes også steder som E-bay der du kan få fatt i det meste til en billig penge. Ikke glem toll når du handler i utlandet.