Home » Rå med caps

Rå med caps

Rapper Ice CubeCaps har lenge vært en stor favoritt hos kjendisene. 

Kjendiser har to behov som er essensielle når de velger hodeplagg. Det skal se kult ut, og det skal kunne skjerme dem slik at de ikke nødvendigvis blir gjenkjent over alt. Justin Bieber for eksempel er rå på å bruke caps og solbriller og dette gjør at han noen veldig få ganger har mulighet til å få gå i fred. Det er også en fordel med caps om man ikke har fått stelt håret den dagen, eller for å beskytte mot sola.

Hip-hop fenomen? 

Caps har lenge vært en del av hip-hop miljøet og street-wear looken. Men det betyr ikke at bruken er begrenset til Jay Z, Beyonce og Rihanna. De fleste bruker også caps for å vise sin støtte for en sak eller et sportslig lag som for eksempel New York Giants eller Boston Red Sox. Slik har det varit siden NWA spelte in Straight Outta Compton.

Noe for deg? 

Caps er noe som kler veldig mange, men det er ikke alle som liker å gå i caps. Derfor kan det være lurt å prøve litt forskjellige caps i butikker først, for å se om du føler deg komfortabel med det. Så går du på nett for å kjøp din caps fra hatstore. Der får du større utvalg i caps og du kan få de originale capsene til de forskjellige fotball, basketball eller baseball lagene i USA.

Caps kan også være veldig dyrt, så det er greit å spare penger på det, der du har muligheten til det. Ved å kjøpe caps på nettet kan du spare gode penger. Syns du at de capsene er kjedelige? Da kan du faktisk kjøpe masse spennende detaljer og fikse capsen akkurat slik du ønsker å ha den. Da får du en helt unik caps.

Ikke helt deg? 

Er ikke caps helt din greie, finnes det også mange andre muligheter på for eksempel hatstore.no hvor du kan finne luer og hatter til forskjellige anledninger. Den rette hatt, caps eller lue kan gjøre antrekket ditt helt perfekt. Men det er viktig at du tenker godt igjennom stilen din før du velger hodeplagget ditt.