Home » Se de nyeste filmene på Plejmo

Se de nyeste filmene på Plejmo

Det finnes mange måter å se film på, og det er ikke lenger slik at man må vente i mange måneder før man kan se de nyeste filmene på markedet.

På nettsiden plejmo.no kan du se både nye og gamle filmer, rett gjennom din egen PC. Nettsiden fungerer som en filmutleie, og brukerne betaler et engangsbeløp for den filmen de ønsker å se. Det er en lettvint løsning for alle som virkelig er glad i å se på film.

Nyhetene hos Plejmo

Plejmo jobber stadig med å gi brukerne tilgang til de aller nyeste filmene. Når man orienterer seg inne på nettsiden deres, vil man finne en egen kategori som heter «nyheter». I denne kategorien vil man finne en ryddig oversikt over de aller nyeste filmene som er tilgjengelige hos Plejmo. Det finnes også filmer i alle slags sjangere, så det er mulig å finne alt fra tegnefilmer til actionfilmer, og det er utvilsomt noe for enhver smak som er mulig å leie via denne nettsiden.

Spenningsfilm i historisk miljø

Skrekk- og spenningsfilm

Det er flere nye skrekkfilmer som har kommet ut på markedet, og Plejmo har gjort flere av dem tilgjengelige på sine nettsider. Blant annet kan titler som The Gallows, The Exorcism of Molly Hartley og Horns nevnes. Dette er alle filmer som virkelig får publikum til å sitte ytterst på kanten av sofaen eller rett og slett gjemme seg bak en pute. Hvis skrekkfilmer ikke er tingen, så er det mange andre nye spennende filmer hos Plejmo. Jurassic World er en storfilm som har latt vente på seg i flere år, og nå er den tilgjengelig hos plejmo.no. Jurassic World er en oppfølger til tre tidligere filmer som ble utgitt på 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Filmen San Andreas er en annen spenningsfilm som man kan finne hos Plejmo. Filmen ble utgitt i 2015, og i filmens hovedrolle finner man skuespilleren Dwayne Johnson, som er bedre kjent som The Rock. Om man er glad i actionfylte filmer eller skrekkfilmer, så er Plejmo veien å gå for å finne dagens underholdning.