Home » Favoritter på kino nå!

Favoritter på kino nå!

Superheltene er fortsatt på kino, med både ny Star Trek-film og «Oppdrag Dory». I sistnevnte følger vi Nemo og vennene hans i oppfølgeren til «Oppdrag Nemo», som hadde premiere for drøye 10 år siden.

 

bio-film-popcorn

Andre filmer vi har lengtet etter, er Bridget Jones’ Baby. Det har skjedd mye i Bridgets (Renée Zellweger) liv siden forrige film «Bridget Jones på randen», og Bridget blir endelig ble gjenforent med aristokraten Mark Darcy (Colin Firth). I nykommeren som har premiere 16 september i år, har Bridget og Mark skilt lag. Til tross for adskillelsen er Bridgets følelser for Mark fortsatt der, samtidig som Jones også har fått et godt øye til kjekkasen Jack (Patrick Dempsey). Gjennom filmen følger vi Bridgets mindre enkle liv. Hvem som er faren til barnet (Mark eller Jack), gjenstår å se!

 

««Bridget Jones’s Baby» har norsk premiere 16. september.»

 

Star Trek Beyond har norgespremiere 19. august, akkurat tidsnok til å fascinere ungdom rundt skolestart. Denne gangen blir det dramatikk når mannskapet på «The Enterprise» er ute på oppdrag for å redde et skip som har forsvunnet i en nærliggende galakse. Under oppdraget blir The Enterprise angrepet av en fiendtlig overmakt, og det hele ender med at Kaptein Kirk og resten av mannskapet blir strandet på en fremmed planet, der en meget farlig fiende venter. En film med mange overraskelser og emosjoner.

 

Har du savnet Nemo og vennene hans, kan du glede deg over høstens kanskje beste animasjonsfilm fra Disney Pixar. Med Ellen Degeneres som stemmen til kirurgfisken Dory søker vi gjennom filmen etter svar på Dorys fortid.